Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op dit moment hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij hanteren lage verzendkosten vanaf € 4,95. Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf € 60,- en vanaf € 80,- naar België.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van DHL binnen Nederland en België. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 09:00 en 18:00 uur plaats vinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Na het aanmelden van jouw pakket ontvang je een e-mail met een track & trace code om de levering van jouw bestelling te kunnen volgen.

Naast het versturen van bestellingen is het ook mogelijk om op afspraak je bestelling af te halen op het volgend adres: Vonderwei 13, 5133 AS Riel. De betaling zal vooraf via de webshop voldaan moeten zijn.